Israël bestaat 70 jaar ... Reden voor een feestje? Jazeker! 

Op 20 april 2018 bestaat het land Israël 70 jaar. Een groot wonder: in 70 jaar tijd is onder hoge druk het desolate land uitgegroeid tot één van de modernste landen van de wereld. Teken van Gods trouw aan Zijn volk. Diezelfde trouw is er voor alle gelovigen uit de heidenen, die door het geloof in Jesjoea (Jezus) bij dit verbond mogen horen.
En daarom vieren we feest!

Conferentie ‘Connected in the Covenants’

Voor dit feest houdt Stichting Cornerstone op conferentiecentrum ‘De Betteld’ in Zelhem een conferentie in het weekend van 4 t/m 6 mei 2018. Tijdens dit weekend vieren we met elkaar dat de staat Israël 70 jaar bestaat en danken we God voor alle wonderen waarmee Hij Zijn volk door alle eeuwen heen ondersteund heeft en nog steeds ondersteunt. En danken wij dat ook alle gelovigen uit de heidenen op gelijkwaardige wijze deel hebben aan Gods trouw en liefde. 
Er komen boeiende sprekers uit Frankrijk, Israël, Jordanië, België en Nederland. Zij zullen ons onderwijzen over Gods handelen met Zijn volk en gelovigen uit de heidenen vanuit de verbonden met Abraham, Izaäk en Jakob. Jip van Wijngaarden zal bij de opening een aantal van haar schilderijen toelichten, die met het verbond te maken hebben.
Verder staan muziek, workshops en Israëlische dans op het programma. 
Ook voor kinderen vanaf groep 1 en voor tieners is er een afwisselend programma. 

Uitnodiging

Kortom, het wordt een heel spektakel! Daarom deze uitnodiging: het lijkt ons geweldig als iedereen die zich verbonden voelt met de God van Israël met één stem en één hart samen met ons feest viert tot eer van God! Zo verbinden wij ons in Nederland dan niet alleen met de gelovigen in Israël maar ook met elkaar en verenigen wij ons in het ondersteunen van Israël tot eer van Zijn heilige naam.

Wilt u meer informatie?

Kijk op www.connectedinthecovenants.org
Op de site van De Betteld vindt u het inschrijfformulier: www.debetteld.nl
We zien uit naar uw komst!
 
Met hartelijke groet,
Namens St. Cornerstone
Angelique Bril (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Mokhtar Essid (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Namens Bijbelse cultuur:  
Jaap Bönker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)